24 Mart 2017 Cuma

İstinye devlet hastanesi

İstanbul’un Avrupa yakası Sarıyer ilçesinde yer alan İstinye Devlet Hastanesinin oldukça hoş bir manzarası vardır.  1948 yılında ilk olarak hizmet vermeye başlayan hastane 10 yataklı bir hastane ilen bugün yan binaları ile büyüdü ve içine birçok branşı da alarak geniş çapta hizmet vermeye başladı. Oldukça eski olan İstinye Devlet Hastanesinde hem ayakta tedavi hem de yatılı olarak tedavi olunabilmektedir. Ayrı zamanda İstinye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesi ile de ön plana çıkmaktadır.
Sizlerde İstinye Devlet Hastanesi randevu almak isterseniz yönlendirmemiz ile kolayca alabileceksiniz. İstinye Devlet Hastanesi randevu alarak istediğiniz branş için ve istediğiniz doktor için kendi randevunuzu internet üzerinden kolayca oluşturabiliyorsunuz.
Sizlerde İstinye Devlet Hastanesi adresini öğrenmek isterseniz ya da telefon bilgilerini isterseniz yazımızın sonundan bilgi alabileceksiniz. İstinye Devlet Hastanesi ulaşımı da oldukça kolay olduğu için hiç zorlanmıyor olacaksınız. İstinye sahil kısmında yer alan hastaneye birçok belediye otobüsü ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Hastane Adı: İstinye Devlet Hastanesi
Telefon: 0(212) 323 44 44
Faks: 0(212) 277 61 11
Adres:İstinye Caddesi No: 98
İlçe: Sarıyer
İl: İstanbul
Tahlil sonuçları : tıklayın

Telefondan Randevu : 182

İstinye Devlet Hastanesi İnternetten Randevu Alma

  • Öncelikle buraya tıklayarak internet randevu sitesine gidiyoruz.
  • Siteye girdikten sonra bizden T.C kimlik numarası , MHRS şifres ve sağ tarafında bulunan güvenlik kodunu girmemizi isteyecek . Eğer sizin MHRS şifreniz yok ise hemen alt kısımda bulunan E-devlet ile giriş butonuna tıklayarakta giriş yapabilirsiniz.
  • Bu bilgilerimizi doldurup giriş yaptıktan sonra bizden Randevu hakkında bilgiler isteyecektir.
  • 1.seçenekte randevuyu hangi tarihe almak istediğimizi seçiyoruz. Yalnız lütfen dikkatli olun seçerken dikkatli seçmeniz gerekiyo aksi taktirde yanlış alıp farklı günlerde gidebilirsiniz
  • 2.seçenekte il : İstanbul şeklinde seçiyoruz
  • 3.seçenekte İlçe : Bakırköy olarak seçiyoruz.
  • 4.seçenekte hangi klinik için randevu alacaksanız o kliniği seçmeniz gerekiyo.
  • Ve bu seçeneğide seçtikten sonra Muayene Yeri ve Hekim seçmemizi istiyecek . Bunlarıda seçip ” Randevu Al ” butonuna tıklayarak randevu işlemimizi tamamlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder